Philips Avent Natural Comfort

Philips-avent-natural-comfort De Philips Avent Natural Comfort is een handmatig kolfapparaat. Dit kolfapparaat is de opvolger van de Philips Avent ISIS handkolf.Inclusief:
1 bewaarfles voor moedermelk 125ml
1 zacht borstschild
1 extra zachte speen voor pasgeboren babys
1 afsluitplaatje voor melkopslag
2 Borstkompressen

 

Gebruik kolfapparaat

Deze Philips Avent Natural Comfort is perfect bij gebruik tot ongeveer 9 keer per week. Dit kolfapparaat is voor als je deeltijd werkt en daardoor af en toe wilt kolven. Of als je wilt gaan sporten of even rustig boodschappen wilt gaan doen.

De Philips Avent Natural Comfort is ook goed te gebruiken als je even tijdelijk geen borstvoeding kunt geven. Dit kan bijvoorbeeld komen door pijnlijke tepels of als je last hebt van een borstontsteking. Met behulp van dit kolfapparaat kun je dan eenvoudig de problemen omzeilen en toch nog je kindje blijven voeden.

 

Technologie Philips Avent Natural Comfort

De Philips Avent Natural Comfort is een compacte handkolf. Je bedient hem eenvoudig met de pomp door in een ritme in de hendel te knijpen. Door deze knijpbeweging ontstaat er een vacuüm dat je compleet naar je eigen wens kunt instellen.

Door de gebogen hals van dit kolfapparaat stroomt de melk goed het flesje in terwijl je comfortabel kunt zitten. Omdat je comfortabeler zit gaat het kolven makkelijker en zal je melk beter stromen.

 

Reinigen Philips Avent Natural Comfort

Alle onderdelen van de Philips Avent Natural Comfort die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. Deze onderdelen zijn erg eenvoudig uit elkaar te halen en te reinigen door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.

     
     
48,99