Philips Avent ISIS

Phillips-avent-isis De Philips Avent ISIS is de meest verkochte handkolf van Nederland. Dit kolfapparaat is erg klein en daarmee eenvoudig mee te nemen. 

Inclusief:

1 bewaarfles voor moedermelk 125ml

1 flessenstandaard

1 afsluitplaatje voor melkopslag

1 extra zachte speen voor pasgeboren babys

1 reisverpakking voor spenen

 

Gebruik kolfapparaat

Deze Philips Avent ISIS is geschikt voor gebruik tot ongeveer 9 keer per week. Dit handmatige kolfapparaat is handig voor als je deeltijd werkt en daardoor af en toe wilt kolven. Daarnaast is hij ook perfect voor als je soms een avondje uit wilt of even rustig boodschappen wilt gaan doen.

De Philips Avent ISIS is ook goed te gebruiken als je misschien tijdelijk geen borstvoeding kunt geven. Dit komt voor wanneer je bijvoorbeeld last hebt van pijnlijke tepels of een borstontsteking. Met behulp van dit kolfapparaat kun je dan eenvoudig deze problemen omzeilen en toch nog je kindje blijven voeden.

 

Technologie Philips Avent ISIS

De Philips Avent ISIS bedien je eenvoudig door in een ritme in de hendel te knijpen. Door deze knijpbeweging ontstaat er een vacuüm dat je compleet naar je eigen wens kunt instellen. Als je merkt dat je melkstroom met een bepaald ritme goed op gang komt, dan kun je in dat ritme blijven knijpen.

Je melk stroomt direct in de fles die je daarna los kunt koppelen en als voedingsfles kunt gebruiken. De Philips Avent flessen kun je ook direct in de vriezer zetten voor een latere voeding.

 

Reinigen Philips Avent ISIS

Alle onderdelen van deze Philips handkolf die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. De onderdelen zijn eenvoudig uit elkaar te halen en te reinigen. Je kunt de onderdelen reinigen door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.

 

52 99