Philips Avent ISIS IQ uno

 

Philips-isis-iq-uno300

 

 

De Philips Avent ISIS IQ uno is een enkelzijdig elektrisch kolfapparaat. Dit kolfapparaat heeft een uniek IQ systeem waarbij je kolfritme wordt onthouden. Je kunt dit kolfapparaat ook ook eenvoudig als handkolf gebruiken. 

 

Inclusief:
2 bewaarflessen voor moedermelk 125ml
2 ijskoelers
1 extra zachte spenen voor pasgeboren babys
1 Flessenhouders
1 Geïsoleerde reistas
1 Reisverpakkingen voor spenen
1 Borstkompressen
 

 

 

Gebruik kolfapparaat

 

Deze Philips Avent ISIS IQ uno is geschikt voor gebruik tot 9 keer per week. Dit kolfapparaat is ideaal voor als je deeltijd werkt en daardoor soms wilt kolven. Of als je soms een avondje uit gaat, wilt sporten of even rustig boodschappen wilt gaan doen.  

 

De Philips Avent ISIS IQ uno werkt op stroom, maar je kunt hem ook eenvoudig als handkolf gebruiken.  

 

Technologie Philips Avent ISIS IQ uno

 

De Philips Avent ISIS IQ uno is eigenlijk een elektrische versie van de Philips Avent ISIS handkolf. Je bedient hem door in een ritme in de hendel te knijpen. Door deze knijpbeweging ontstaat een vacuüm dat je geheel naar je eigen wens sterker of zwakker kunt instellen.   Als je merkt dat je een ritme hebt waarbij je melkstroom goed is schakel je met een druk op de knop de geheugenfunctie aan. Met deze geheugenfunctie onthoudt de Philips Avent ISIS IQ uno je laatste kolfritme en doet hij het verdere werk voor je.  

 

Reinigen Philips Avent ISIS IQ uno

 

Alle onderdelen van de Philips Avent ISIS IQ uno die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. Deze onderdelen zijn simpel te reinigen door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.  

 

 

De Madela Philips Avent ISIS IQ uno is tijdelijk niet leverbaar bij Wehkamp, Bol.com, Prenatal of Pretty Mum.