Philips Avent ISIS IQ duo

Philips-avent-isis-iq-duo De Philips Avent ISIS IQ duo is een dubbelzijdig elektrisch kolfapparaat. Dit kolfapparaat heeft een uniek IQ systeem waarbij hij jouw kolfritme onthoud. Daarnaast kun je hem ook eenvoudig als handkolf gebruiken. 

Inclusief:
2 bewaarflessen voor moedermelk 125ml
2 extra zachte spenen voor pasgeboren babys
2 Flessenhouders
1 Reistas
2 Reisverpakkingen voor spenen
2 Borstkompressen

 

Gebruik kolfapparaat

Deze Philips Avent ISIS IQ duo is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze kolf is perfect voor als je fulltime werkt en daardoor niet rechtstreeks voeding kunt geven. Of voor wanneer je kindje nog in het ziekenhuis moet blijven en jij thuis moet kolven.

De Philips Avent ISIS IQ duo werkt op stroom, maar je kunt hem ook als handkolf gebruiken.

 

Technologie Philips Avent ISIS IQ duo

De Philips Avent ISIS IQ duo is eigenlijk een elektrische versie van de geliefde Philips Avent ISIS handkolf. Dit kolfapparaat werkt door eerst zelf handmatig een kolfritme aan te geven door in de hendel te knijpen. Door deze knijpbeweging ontstaat een vacuüm dat je geheel naar je eigen wens sterker of zwakker kunt instellen.

Wanneer je een kolfritme gevonden hebt waarmee je melk goed stroomt schakel je met een druk op de knop de geheugenfunctie aan. Door de geheugenfunctie onthoud de Philips Avent ISIS IQ duo je laatste kolfritme en doet hij het verdere werk voor je.

 

Reinigen Philips Avent ISIS IQ duo

Alle onderdelen van de Philips Avent ISIS IQ duo die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.

 

     
579