Medela Swing

Medela Swing De Medela Swing is het meest gebruikte kolfapparaat in Nederland en is verkozen tot babyproduct van het jaar 2012.De Medela Swing is een kleine enkelzijdig elektrisch kolfapparaat met verschillende instellingen en vacuümniveaus. Dit kolfapparaat is erg compact en maakt weinig geluid. 

Inclusief:

1 Borstschild 24mm

1 Melkflesje

1 Flesstandaard

1 Flesdeksel

Gebruik kolfapparaat

Deze Medela Swing is geschikt voor gebruik tot 9 keer per week. Dit kolfapparaat is speciaal ontworpen voor als je deeltijd werkt en daardoor soms wilt kolven. Perfect voor als je soms een avondje uit gaat, wilt sporten of even rustig boodschappen wilt gaan doen.

De Medela Swing is erg klein en compact en werkt zowel op stroom als met batterijen. Hierdoor kun je hem ook eenvoudig meenemen als je op reis bent.

De Medela Swing is ook goed te gebruiken als je even tijdelijk geen borstvoeding kunt geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een borstontsteking of pijnlijke tepels. Met dit kolfapparaat kun je dan de problemen omzeilen en toch nog je kindje blijven voeden.

 

Technologie Medela Swing

De Medela Swing heeft een unieke 2-fase afkolftechniek. Met deze techniek wordt het natuurlijke zuigritme nagebootst. Het zuigritme bestaat uit korte, stimulerende bewegingen die opgevolgd door langere, meer intensievere bewegingen. Deze korte, stimulerende bewegingen noemen ze ook wel de stimulatiefase en de langere en meer intensievere bewegingen is de afkolffase. Hierdoor krijg je een optimale melkstroom en wordt de tijd die je aan het kolven bent een stuk korter.

Dit kolfapparaat is makkelijk in gebruik omdat hij na 2 minuten automatisch over gaat van stimulatiefase naar afkolffase. Het is ook mogelijk om dat zelf, handmatig om te zetten zodra je melk begint te stromen.

Naast deze twee fases kun je ook zelf kiezen voor verschillende vacuümniveaus. Als je aan het kolven bent kun je door de plus en min knop eenvoudig voor meer of minder vacuüm kiezen. Hiermee kun je dus eenvoudig met in totaal 4 knoppen de Medela Swing afstellen op je eigen voorkeur.

 

Reinigen Medela Swing

Alle onderdelen van de Medela Swing die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.

     
159