Medela Swing Maxi

medela-swing-maxi De Medela Swing maxi is een compacte dubbelzijdige elektrisch kolfapparaat. De Medela Swing Maxi heeft verschillende instellingen en vacuümniveaus en maakt weinig geluid.Inclusief:
2 Borstschilden 24mm
2 Melkflesjes
2 Flesstandaards
2 Flesdeksels
2 Spenen

 

Gebruik kolfapparaat

Deze Medela Swing Maxi is een dubbelzijdig kolfapparaat. Door dubbelzijdig te kolven wordt er meer melk uit je borst gehaald waardoor je totale melkproductie toeneemt. In totaal kan je productie door dubbel te kolven 18% meer worden. Door deze toename wordt ook je melkkwaliteit beter en uiteraard gaat het kolven een stuk sneller.

De Medela Swing Maxi is klein en werkt zowel op stroom als met batterijen. Hierdoor kun je hem ook eenvoudig mee naar je werk nemen.

 

Technologie Medela Swing Maxi

De Medela Swing Maxi heeft een unieke 2-fase afkolftechniek. Met deze techniek wordt het natuurlijke zuigritme van je baby nagebootst. Dit zuigritme bestaat uit korte, stimulerende bewegingen die daarna wordt gevolgd door langere, meer intensievere bewegingen. De korte, stimulerende bewegingen worden ook wel de stimulatiefase genoemd en de langere en meer intensievere bewegingen is de afkolffase. Door deze techniek ontstaat een optimale melkstroom en wordt je kolftijd een stuk korter.

Het gebruik van dit kolfapparaat is heel eenvoudig omdat hij na 2 minuten automatisch over gaat van stimulatiefase naar afkolffase. Het is ook mogelijk om handmatig om te schakelen zodra je melk begint te stromen.

Naast deze twee fases heeft de Medela Swing Maxi ook verschillende vacuümniveaus. Als je aan het kolven bent kun je met de plus en min knop voor meer of minder vacuüm kiezen. Met deze 4 knoppen kun je eenvoudig het kolfapparaat volledig op je eigen voorkeur instellen.

 

Reinigen Medela Swing Maxi

De onderdelen van de Medela Swing Maxi die in contact komen met moedermelk zijn volledig BPA vrij. Deze onderdelen zijn simpel en op verschillende manieren te reinigen zoals uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.

 

     
 249