Medela Harmony

medela-harmony De Medela Harmony is een klein handmatig kolfapparaat met het unieke 2-faseafkolftechniek. Deze kolf is perfect voor als je incidenteel eens moet kolven. 

Inclusief:
1 Borstschild 24mm
1 Melkflesjes
1 Flesstandaards
1 Flesdeksel

 

Gebruik kolfapparaat

Deze Medela Harmony is geschikt voor gebruik tot 9 keer per week. Dit kolfapparaat is perfect voor als je deeltijd werkt en daardoor soms wilt kolven. Of als je soms een avondje uit gaat, wilt sporten of even rustig boodschappen wilt gaan doen.

De Medela Harmony is erg klein en compact en heeft een ergonomische handgreep. Hierdoor kun je hem eenvoudig overal mee naartoe nemen.

De Medela Harmony is ook goed te gebruiken als je even tijdelijk geen borstvoeding kunt geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je last hebt van een borstontsteking of pijnlijke tepels. Met dit kolfapparaat kun je dan eenvoudig de problemen omzeilen en toch nog je kindje blijven voeden.

 

Technologie Medela Harmony

De Medela Harmony heeft een unieke 2-fase afkolftechniek. Met deze techniek wordt het zuigritme van je kindje op een natuurlijke manier nagebootst. Het zuigritme bestaat uit korte, stimulerende bewegingen die daarna over gaan in langere, meer intensievere bewegingen. Deze korte, stimulerende bewegingen is de stimulatiefase en de langere en meer intensievere bewegingen is de afkolffase. Door deze 2-faseafkolftechniek krijg je een optimale melkstroom en wordt de tijd die je aan het kolven bent een stuk korter.

 

Reinigen Medela Harmony

Alle onderdelen van de Medela Harmony die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. De onderdelen zijn erg eenvoudig schoon te maken door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.

 

     
65 euro