Medela Freestyle

 

medela-freestyle 

 

De Medela Freestyle is een zeer kleine dubbelzijdige elektrisch kolfapparaat. De Medela Freestyle heeft verschillende vacuümniveaus, een geheugenfunctie en maakt erg weinig geluid. 

 

Inclusief:
2 Borstschilden 24mm
4 Melkflesjes
2 Flesstandaards
4 Flesdeksels
1 Speen
1 Koelelement
1 Koeltas
1 Reistas
 

 

 

Gebruik kolfapparaat

 

Deze Medela Freestyle is volledig digitaal dubbelzijdig kolfapparaat die geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze kolf is speciaal voor moeders die fulltime werken en daardoor niet rechtstreeks voeding kunnen geven. Of voor wanneer je kindje nog in het ziekenhuis moet blijven en jij thuis moet kolven.  

 

De Medela Freestyle is klein en werkt zowel op stroom als met een oplaadbare accu. De accu heeft een kolftijd van 3 uur. Hierdoor kun je hem ook eenvoudig mee naar je werk nemen.  

 

 

 

Technologie Medela Freestyle

 

De Medela Freestyle heeft een unieke 2-fase afkolftechniek. Met behulp van deze techniek wordt het zuigritme van je baby op een natuurlijke manier nagebootst. Dit ritme bestaat uit korte, stimulerende bewegingen die over gaan naar langere, meer intensievere bewegingen. De korte, stimulerende bewegingen is de stimulatiefase en de langere en meer intensievere bewegingen is de afkolffase. Door deze 2-fasetechniek krijg je een optimale melkstroom en wordt de tijd dat je moet kolven een stuk korter.  

 

Het over gaan van fase 1 naar fase 2 gebeurt automatisch na 2 minuten. Het is ook mogelijk om zelf handmatig om te schakelen zodra je merkt dat je melk goed begint te stromen. Op de Medela Freestyle zit ook een timer functie en een geheugenfunctie waar je favoriete instellingen worden opgeslagen.  

 

Naast dit 2-fasesysteem heeft de Medela Freestyle ook verschillende vacuümniveaus. Met de plus en min knop kun je tijdens het kolven voor meer of minder vacuüm kiezen. Hierdoor kun je met 4 knoppen de Medela Freestyle volledig instellen op jouw voorkeur.  

 

 

 

Reinigen Medela Freestyle

 

Alle onderdelen van de Medela Freestyle die in contact komen met moedermelk zijn volledig BPA vrij. De onderdelen zijn eenvoudig en op verschillende manieren te reinigen zoals uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.    

 

 

 

349