Ardo Calypso

Ardo calypso De Ardo Calypso is een kleine enkelzijdig elektrisch kolfapparaat met verschillende instellingen en vacuümniveaus. Dit kolfapparaat is erg compact en maakt weinig geluid.

 

Inclusief:
3 borstschilden van verschillende afmetingen
1 flesje voor de opslag van melk
1 afsluitdop

 

Gebruik kolfapparaat

Deze Ardo Calypso is geschikt voor gebruik tot 9 keer per week. Dit kolfapparaat is geschikt voor als je deeltijd werkt en daardoor wilt kolven. De Calypso is ideaal voor als je soms een avondje uit gaat, wilt sporten of even rustig boodschappen wilt gaan doen.

De Ardo Calypso is klein en zowel op stroom als met batterijen. Hierdoor kun je hem ook eenvoudig meenemen als je op reis bent.

De Ardo Calypso is ook goed te gebruiken als je tijdelijk geen borstvoeding kunt geven. Dit zou kunnen wanneer je last hebt van pijnlijke tepels of een borstontsteking. Met dit kolfapparaat kun je dan eenvoudig de problemen omzeilen en toch nog je kindje blijven voeden.

 

Technologie Ardo Calypso

De Ardo Calypso heeft een unieke 2-fase afkolftechniek. Deze techniek bootst het natuurlijke zuigritme van je kindje na. Dit zuigritme bestaat uit korte, stimulerende bewegingen die worden opgevolgd door langere, meer intensievere bewegingen. Deze korte, stimulerende bewegingen is de stimulatiefase en de langere en meer intensievere bewegingen is de afkolffase. Door deze twee fases krijg je een optimale melkstroom en wordt de tijd die je aan het kolven bent een stuk korter.

Naast deze twee fases kun je ook zelf kiezen een goed vacuümniveau. Als je aan het kolven bent kun je eenvoudig voor meer of minder vacuüm kiezen. Daarnaast kun je ook eenvoudig het kolfritme sneller of langzamer zetten. Hiermee kun je dit kolfapparaat volledig instellen naar jouw voorkeur.

 

Reinigen Ardo Calypso

Alle onderdelen van de Ardo Calypso die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.