Ardo Calypso to go

 

Ardo-calypso-to-go 

 

De Ardo Calypso to go is een kleine dubbelzijdig elektrisch kolfapparaat met verschillende instellingen en vacuümniveaus. Dit kolfapparaat is erg compact en maakt weinig geluid. 

 

Inclusief:
6 borstschilden van 3 verschillende afmetingen
6 flesjes voor de opslag van melk
1 reistas
1 koeltas

 

 

 

Gebruik kolfapparaat

 

Deze Ardo Calypso to go is geschikt voor dagelijks gebruik. Dit kolfapparaat is speciaal voor moeders die fulltime werken en daardoor niet rechtstreeks voeding kunnen geven. Of voor wanneer je kindje nog in het ziekenhuis moet blijven en je vanuit huis moet kolven.  

 

De Ardo Calypso to go is klein en zowel op stroom als met batterijen. Hierdoor kun je hem ook eenvoudig meenemen als je op reis bent.  

 

De Ardo Calypso to go is ook goed te gebruiken als je tijdelijk geen borstvoeding kunt geven. Dit zou kunnen wanneer je last hebt van pijnlijke tepels of een borstontsteking. Met dit kolfapparaat kun je dan eenvoudig de problemen omzeilen en toch nog je kindje blijven voeden.  

 

 

 

Technologie Ardo Calypso to go

 

De Ardo Calypso to go beschikt over een unieke 2-fase afkolftechniek. Door deze techniek wordt het natuurlijke zuigritme van je kindje nagebootst. Dit zuigritme begint met korte, stimulerende bewegingen die dan worden opgevolgd door langere, meer intensievere bewegingen. De eerste fase is de stimulatiefase en de langere en meer intensievere bewegingen is de afkolffase. Door deze twee fases ontstaat een optimale melkstroom en wordt de tijd die je aan het kolven bent een stuk korter.  

 

Naast deze twee fases kun je ook zelf kiezen een goed vacuümniveau en kolfritme. Als je aan het kolven bent kun je eenvoudig voor meer of minder vacuüm kiezen tot je de perfecte melkstroom hebt. Ditzelfde geldt voor het kolfritme. Dit kun je ook eenvoudig sneller of langzamer zetten zodat je kolfapparaat volledig ingesteld is naar jouw voorkeur.  

 

 

 

Reinigen Ardo Calypso to go

 

Alle onderdelen van de Ardo Calypso to go die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. Deze onderdelen zijn te reinigen door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.