Ardo Amaryll

 

ardo-amaryll De Ardo Amaryll is een handmatig kolfapparaat. Dit kolfapparaat is een voordelige keuze en komt met veel extra onderdelen. 

 

 

Inclusief:
3 borstschilden van verschillende afmetingen
1 flessenstandaard

 

 

 

 

Gebruik kolfapparaat

 

Deze Ardo Amaryll is te gebruiken bij afkolven tot ongeveer 9 keer per week. Dit kolfapparaat is gemaakt voor als je deeltijd werkt of als je af en toe een avondje uit gaat en hierdoor niet kunt voeden.  

 

De Ardo Amaryll is ook goed te gebruiken als je tijdelijk geen borstvoeding zou kunnen geven. Dit zou kunnen zijn wanneer je bijvoorbeeld pijnlijke tepels hebt of last van een borstontsteking. Met behulp van dit kolfapparaat kun je dan eenvoudig de problemen omzeilen en toch nog je kindje blijven voeden.  

 

Technologie Ardo Amaryll

 

De Ardo Amaryll is een kleine en eenvoudige handkolf. Je bedient hem door met de hendel in een ritme te knijpen. Met deze knijpbeweging ontstaat er een vacuĆ¼m en zal je melk goed stromen.  

 

De vacuum en het afkolfritme zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. Hierdoor kun je deze handkolf volledig naar jouw wens instellen.  

 

Reinigen Ardo Amaryll

 

Alle onderdelen van de Ardo Amaryll die in contact komen met moedermelk zijn 100% BPA vrij. De onderdelen zijn eenvoudig uit elkaar te halen en te reinigen. Dit kun je doen door uitkoken, desinfecteren of als je gebruik maakt van een magnetronzak.