Disclaimer

LactatiekundigAdvies.nl is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op dit weblog plaatsen, bijvoorbeeld in een reactie en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van LactatiekundigAdvies.nl.

 

LactatiekundigAdvies.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van LactatiekundigAdvies.nl.

 

LactatiekundigAdvies.nl besteedt zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. LactatiekundigAdvies.nl aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

 

Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

 

LactatiekundigAdvies.nl bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken of de inhoud van deze sites.